![]() | ||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
H U K U K B Ü R O M U ZIS VE SOSYAL GÜVENLIK HUKUKU
YURT DISI EMEKLILIK DAVALARINIZ IÇIN
TENFIZ ( Tanima ) GAYRIMENKUL KIRA - TAHLIYE ISÇI ALACAKLARI SIRKET HUKUK BÜROMUZU
ARAYINIZ.
Av.Nesat DINER
0232 / 446 34 48
0232 / 483 30 09
0544 / 483 30 09 0532 / 392 25 62 BIR ILKI BASARDIK![]() Yurt Disi Emeklilik ve Sosyal Güvenlik Uzmani Fuat TÜTÜNCÜOGLU'nun
Degerli müsterileri artik isleri ile ilgili ( Mahkeme ve Emeklilik durumlarini )
telefon ve mail ile degil Hazirlanmakta olan
yurtdisiemeklilikuzmani.
com
sitemize girerek,verilecek olan sifre ile kendileri görebilecektir.
Bu ... ! Sosyal Güvenlik Alaninda TÜRKIYEDE BIR ILK olacaktir.
Bizlere güvenen Tüm Yurttaslarimiza,Dostlarimiza Tesekkür ederim.
Saygilarimla
Fuat TÜTÜNCÜOGLU
Yurt Disi Emeklilik ve Sosyal Güvenlik Uzmani
0232/4463448-4833009
www.fuattutuncuoglu.com
FUAT TÜTÜNCÜOGLUFUAT TÜTÜNCÜOGLU
YÖNETIMINDE OKUL TADINDA
BIRE BIR UYGULAMALI EGITIM
2021 YILI SOSYAL GÜVENLIK
UZMANLARININ
YILI OLACAK
SON YORUMLANANLAREN ÇOK OKUNANLARHABER ARABUGÜN |
![]() Çalisanlara 5 müjde
Son bir hafta içerisinde askerden polise, emekliden çalisana kadar her kesim için müjdeli haberler var Çalisma hayatina bes müjde! Çalisma hayatina iliskin en kolay yazdigim yazilar, yeni haklardan bahsettigim yazilar oluyor. Tersi durumda da kalem oynatmak bir o kadar zor oluyor. Neyse ki bugün müjde yazilarindan birisiyle daha karsinizdayiz. Son bir hafta içerisinde askerden polise, emekliden çalisana kadar her kesim için TBMM'den müjdeli haberler var. Iste sirasiyla yeni hak ve imkânlar. 1- Emekli gurbetçiye iyi haber Yurtdisinda çalismis ya da ev hanimi olarak bulunmus gurbetçilerimiz 'yurtdisi hizmet borçlanmasi' yoluyla emekli olduklari takdirde, emeklilikte destek primi ödeyerek yeniden çalisamiyorlardi. Çalismaya baslamalari durumunda ayliklari kesiliyordu. Iste gurbetçi emeklilere mahsus bu dezavantaj giderildi ve buna dair 5997 Sayili Kanun geçtigimiz günlerde Resmi Gazete'de yayimlanarak yürürlüge girdi. Bundan sonra gurbetçi emekliler de (sayilari yüz binleri buluyor) destek primi ödeyerek ayliklari kesilmeksizin çalisabilecekler. 2- Eski memurlara ikramiye Anayasa Mahkemesi'nin 2829 Sayili Kanun'un ilgili hükmünü iptal etmesiyle birlikte, bir süre memuriyet yapip istifa etmis olanlar gözlerini TBMM'ye dikmisti. Bu konudaki yasal düzenleme de yine 5997 Sayili Kanun kapsaminda yapildi ve yürürlüge girdi. Ancak 1 Haziran 2010 tarihinden önce emekli olanlar için müphem bir durum var. Bu kisiler ikramiye talebinde bulunurlarsa muhtemelen talepleri reddedilecek ve yargi yoluna gitmeleri gerekecek. Ancak 1 Haziran 2010 sonrasi emekli olan eski memurlar için ikramiye yolu direkt olarak açilmis oldu. 3- Borcunu taksitlendiren Bag-Kur'luya saglik hizmeti 5510 Sayili Kanun geregi, 60 günden az prim borcu olan Bag-Kur'lular saglik hizmetlerinden faydalaniyor. Ancak yapilan son düzenleme ile birlikte, 60 günden fazla borcu olsa dahi, bu borcunu taksitlendirmis olanlar da saglik hizmet alabilecekler. 4- Polise ve ögretmene ek kadro Yapilan son düzenlemeler içerisinde 30 bin polis memuru ve 70 bin ögretmen için yeni kadro tahsisi de bulunuyor. Ayrica polislere, askerlige benzer biçimde baspolis ve kidemli baspolis unvanlari verilecek. 5- Uzman erbaslarin sorunu çözüldü TSK'da sözlesmeli uzman erbas olarak görev yapan personel, yas haddi sebebiyle emekli ayligi baglanmaksizin sözlesmeleri sona eriyordu. TBMM'de kabul edilen yasa maddesiyle, bu personel uzman erbasliktan yas haddi sebebiyle ayrilsalar dahi, emekli olacaklari tarihe kadar Milli Savunma Bakanligi veya TSK kadrolarinda sivil memur olarak görev yapabilecekler. Ayni imkândan, daha önce ayrilmis olan uzman erbaslar da faydalanabilecekler. Ancak bunlarin 3 ay içinde basvurmalari gerekiyor. Bu haber 9992 defa okunmuştur.
|
FRANSAYA TESEKKÜRLEROfisimize göstermis olduklari ILGI ve GÜVEN için
GURBETÇILERIMIZE sonsuz tesekkürler Fuat TÜTÜNCÜOGLU Yurtdisi Emeklilik ve Sosyal Güvenlik Uzmani ![]() E M E K L I L E R I M I ZEmeklilerimiz ile ilgili Görsel ve Bilgileri
www.fuattutuncuoglu.net web adresimizden inceleyebilirsiniz. Güveniniz için sonsuz Tesekkürler Fuat TÜTÜNCÜOGLU Sosyal Güvenlik ve Emeklilik Uzmani ISTATISTIKPRATİK LİNKLERAlmanyaya TESEKKÜRLEROfisimize göstermis olduklari ILGI ve GÜVEN için
GURBETÇILERIMIZE sonsuz tesekkürler Fuat TÜTÜNCÜOGLU Yurtdisi Emeklilik ve Sosyal Güvenlik Uzmani |
||||||||||||||||
Sayin Kullanici ve Ziyaretçimiz,
www.sosyalguvenlikmusaviri.net sitemiz is ve sosyal güvenlik konusunda , bilgilendirme amaçli mevzuat, bilgi ve kültür platformudur.
Web Sitemiz;
1 - Sitedeki bilgilerin kesinlik, dogruluk ve güvenilirligini, kullanicilarin ihtiyaçlarini karsilayacagini garanti etmez.
2 - Sitede yer alan bilgilerin kullanilmasindan dogan veya dogabilecek, dolayli veya dolaysiz zararlardan sorumlu degildir.
3 - Sitemizden linki verilen her türlü web sitesi, program, nesriyat, kitap, dergi ve bezerlerinin içeriginden ve kullanimindan dogacak/dogabilecek olumlu/olumsuz zararlardan sorumlu tutulamaz.
Sitemizde yer alan yazi, makale, açiklama, bilgi ve içerigin tüm haklari 5846 sayili Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu dogrultusunda web sitemize aittir. Sitemizden herhangi bir sekilde kopyalama, alinti yapilmasi, ticari amaçli kullanilmasi, baska bir yerde yayinlanmasi yasaktir. Ancak web sitemiz kaynak gösterilmek kaydiyla, kismen alinti yapilarak baska yerde yayinlanabilir.
Saygilarimla .. FUAT TÜTÜNCÜOGLU - Yurt Disi Emeklilik ve Sosyal Güvenlik Uzmani Altyapi: MyDesign Haber Sistemi |